Datum objave: 03. Rujan 2017

Praška policija još nije dostavila izvješće o uzrocima pogibije šibenskog maturanta

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija nije pronašla tragove koji bi upućivali na nasilnu smrt i započela je istragu, a na tijelu nesretnog mladića bit će obavljena obdukcija, kažu službeni izboru praške policije o uzrocima pogibije maturanta šibenske Prometne škole koji je jutros pao s trećeg kata hotela na Fügnerovom trgu. Liječnik je po dolasku na mjesto događaja mogao samo proglasiti smrt. Na društvenim mrežama je objavljeno da je riječ o Anti Bari - Mikulandri za kojeg njegov ravnatelj  Zdravko Peran kaže da je bio miran i dobar mladić.

 

"U nedjelju popodne dobili su dojavu o padu čovjeka kroz prozor u Pragu. Riječ je o 18-godišnjaku koji u tom trenutku nije imao društvo, zatražili smo obdukciju. Istraga je u tijeku", izjavila je glasnogovornica praške policije Andrea Zoulova za iDNES.cz.

 

Policija je odbila komentirati je li riječ o nesreći ili namjernom skoku kroz prozor.
Nesretnom šibenskom maturantu pružena je prva pomoć na mjestu događaja. Jedan od očevidaca pomagao mu je uz telefonske upute hitne službe. Liječnik je nakon toga mogao samo proglasiti smrt.

"Ozljede koje je zadobio bile su smrtonosne", rekao je Franek.
Još uvijek nema informacija o tome kako je mladić pao. Iz češke policije kaže kako do okončanja istrage ne mogu otkrivati više detalja.
 

Iz kategorije: Vijesti