Utorak, 01 Kolovoz 2017 12:19

Nadzorni odbor smijenio Mioča, ali ne smatraju da javnost mora znati zbog čega

Napisala: 
Nadzorni odbor smijenio Mioča, ali ne smatraju da javnost mora znati zbog čega

Novi Nadzorni odbor Vodovoda i odvodnje smijenio je danas Mihu Mioč i na mjesto direktora postavio kao vršitelja dužnosti Franu Malenicu, koji je tu funkciju obnašao za bivši koalicije vlati u Gradu Šibeniku, potvrdio je novinarima Ante Rakić koji je izabran za predsjednika tog NO. Nije obrazložio što su razlozi smjene iako se zna da ona dolazi nakon što se u javnosti digla bura oko toga što je Mioč potpisao jamstvo za dio kredita HNK Šibenik koji je odobrilo Gradsko vijeće i nakon što je otkriveno da mu je stari nadzorni odbor odobrio novi mandat na pet godina.
Ništa od toga, kako je u javnosti nekoliko puta rečeno nije napravljeno nezakonito, ali Mioč po svemu sudeći odlazi jer je njegova stranka odlučila da mora snositi, kako je to gradonačelnik Šibenika Željko Burić kazao, moralnu i političku odgovornost. Ali poznavajući funkcioniranje naših stranaka, ponaosob HDZ –a znamo da se oni zbog takvih razloga baš neodriču svojih ljudi pa će prije biti da razlog leži u nečem drugom. 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!