Datum objave: 27. Srpanj 2017

Zbog atraktivnih programa Changer Meetup-a dulje rade kafići i restorani u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Festival Changer Meetup sa svojim je večernjim atraktivnim programima unio je živost u centar Šibenika pa je Turistička zajednica Grada zatražila od gradske uprave da produži radno vrijeme restorana i barova do 2 sata.

 

„Za vrijeme trajanja Changer Meetup manifestacije, do 1. kolovoza ove godine, ugostitelji u skoro cijeloj gradskoj jezgri moći će produženo raditi, priopćili su danas iz gradske uprave.
Na lokacijama Obala dr. Franje Tuđmana, Ulica Božidara Petranovića, Perivoj Roberta Visianija, Trg Ivana Pavla II. i Trg pučkih kapetana, Grad Šibenik je na zahtjev Turističke zajednice Grada Šibenika odobrio trajanje glazbenih programa do dva sata u noći – kazali su iz gradske uprave.
Svi ugostiteljski objekti iz skupine restorani i barovi, nastavljaju, na području užeg centra grada također u razdoblju do 01. kolovoza ove godine mogu raditi sat duže u odnosu na propisano radno vrijeme, odnosno do dva sata u noći.Dopuštena emisijska razina buke tijekom održavanja koncerata za promicanje glazbene i urbane kulture iznosi 95 decibela“, priopćili su iz gradske uprave.

 

Iz kategorije: Vijesti