Petak, 16 Lipanj 2017 14:29

Konačno uređena Festivalska vrata:Nisu se baš pretrgli od kreativnosti

Napisala: 
Konačno uređena Festivalska vrata:Nisu se baš pretrgli od kreativnosti

Organizatori ovogodišnjeg MDF –a dugo su nas držali u neizvjesnosti kako će izgledati festivalska vrata koja su prije bila jedan od identifikacijskih znakova festivala i svojom su maštovitošću nagovještava ulazak u festivalski svijet mašte i kreativnosti. Danas su konačno uređena i to ne baš na maštovit način. Na plošnu metalnu konstrukciju postavljeno je nekoliko uvećanih portreta s festivalskih zastavica koje su naslikana djeca i koje su izvješene po ulicama u povijesnoj jezgri.

 

Što je tomu razlog – rad na brzinu ili nemogućnost da se dođe do ljudi koji bi dali svoj autorski pečat nismo uspjeli doznati. No čini se da su na Festivalu neki ipak „posvađeni“ s vremenom jer još nisu odštampane programske knjižice, a 57. Festival počinje sutra u 21 sat kada će se na Ljetnoj pozornici podignuti festivalska zastava a Šibenik na 15 dana postati grad dječjeg stvaralaštva i stvaralaštva za djecu.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!