Ponedjeljak, 05 Lipanj 2017 13:38

Zbog poraza SDP -a u Šibeniku i Županiji Vidović i Klarin zaratili na Facebooku

Napisala: 
Zbog poraza SDP -a u Šibeniku i Županiji Vidović i  Klarin zaratili na Facebooku

Poraz SDP –a u Šibensko – kninskoj Županiji i Šibeniku  izazvao je sukobe među vodećim ljudima te stranke u Županiji – Ivanom Klarinom i Frankom Vidovićem koji jedna drugog ne štede na Facebooku.

 

Najprije je Klarin jutros na Facebooku objavio kako je on jedini kandidat SDP –a koji je pobijedio na izborima u Dalmaciji, a predsjednik stranke Bernardić mu nije ni čestitao. Potom je to ponovio u izjavi za ŠibenikIn.
Klarin, koji je uoči izborne šutnje prije drugog kruga izbora pozvao birače da glasaju za Franka Vidovića jer je neusporedivo bolji i iskreniji kandidat od župana Gorana Pauka , ali je jutros kao da pozdravlja njegovu odluku da se više ne kandidira za čelne funkcije u šibenskom i županijskom HDZ-u. Njega, kao i Bernardića, smatra krivcem za izborni neuspjeh.

U Šibeniku SDP nikada u povijesti nije imao lošiju kampanju, a jednako loši u i rezultati jer se ta stranka svela na šačicu vijećnika u šibenskom gradskom vijeću i Županijskoj skupštini. redovima te stranke, kaže Klarin.

 

Nije trebalo dugo čekati na Vidovićev odgovor. Na Facebooku je za Klarina napisao: „Pobjegao je jednom, pobjeći će opet!- poručio je Vidović načelniku Tisnog Klarinu, a na pitanje novinara da dodatno pojasni svoj istup na društvenim mrežama, samo je kratko proučio da je na Facebooku bio i više nego jasan i da nema svojoj poruci išta dodati“:

 

Poznato je da Klarin i Vidović ni prije nisu bili u dobrim odnosima. Vidović je od početka podržao izbor Bernardića za predsjednika SDP –a, a Klarin je bio protiv toga.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!