Subota, 03 Lipanj 2017 15:40

Više od 100 Rotary bikera družilo se u Šibeniku uz rižot od teletine u mega tavi

Napisala: 
Više od 100 Rotary bikera družilo se u Šibeniku uz rižot od teletine u mega tavi

Rotary klub Šibenik je bio domaćini današnjem humanitarnom druženju motociklista iz Rotary klubova iz Hrvatske, Slovenije Austrije i Njemačke u Šibeniku, a prilikom tog susreta Šime Strikoman je na trgu ispred zgrade Županije snimio njihovu Milenijsku fotografiju. Sudionike su počastili i rižotom od teletine koji su na sredini tog trga, dok je trajalo snimanje Milenijske fotografije skuhali članovi Sekcije ugostitelja Udruženja obrtnika Šibenik.

 

Sudionici akcije „Rotary Moto rally 2017“, njih oko stotinu,  već su obišli Varaždin, Zagreba i Karlovac i Zadar, a nakon druženju u Šibeniku nastavili su vožnju prema Splitu. te će iz Zadra stići u Šibenik, a zatim nastaviti svoj put prema Splitu.

 

Okupljanje sudionika Rotary Moto rallyja započelo je na Šibenskom mostu nakon čega su prošli kroz grad, preko Baldekina i vratili se na rivu na kojoj su parkirali svoje, uglavnom nabrijane, motore.

 

Sredstva od donacija i prodaje majica prikupljena u Šibeniku bit će donirana Caritasu Šibenske biskupije., za sklonište za beskućnike.

 

„Rotary Moto rally 2017“ organiziraju Rotary klub Šibenik, Rotary klub Split Plus te BMW Motoklub Split.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!