Datum objave: 17. Svibanj 2017

Gradski parking uveo on line kupnju elektroničkih parkirališnih karata

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradski parking d.o.o. od 15. svibnja ove godine omogućava svojim korisnicima on-line kupnju elektroničkih parkirališnih karata.Usluga je dostupna na internetskoj stranici Gradskog parkinga pod nazivom SHOP-Portal za kupnju pretplatnih parkirališnih karata.

Može se kupiti satna,dnevna, tjedna, mjesečna i godišnja parkirna karta , ali i stanarska za stanovnike povijesne jezgre u Šibeniku. Postupak kupovine karata je vrlo je jednostavan. Kupnju parkirališne karte putem interneta prezentirali su danas direktor Gradskog parking d.o.o. ,mag.oec. Goran Bulat,  šibenski dogradonačelnik mr.sc. Danijel Mileta i voditelj sektora parkiranja i premještanja vozila u Gradskom parkingu ing.prometa Dragan Grubišić.

”Ovaj značajan projekt, koji je realiziran suradnjom Gradskog parkinga.o.o. i EPK portala poduzeća Infoart Grupe, pridonijet će kvaliteti pružanja usluge krajnjem korisniku. Uvođenje te modernizirane usluge uvelike će olakšati proces kupnje povlaštenih parkirališnih karata, te smanjiti troškove i gužve na blagajnama Gradskog parkinga d.o.o. Nova usluga je svakako olakšanje i za brojne turiste koji do sada nisu mogli koristiti opciju plaćanja SMS-om, već su morali tražiti najbliži parkirni automat . Za njih je EPK portal dostupan na engleskom i talijanskom jeziku”, istaknuo je Goran Bulat.

Gradski parking d.o.o. kao društveno odgovorna tvrtka nastoji koristiti sve komunikacijske digitalne kanale kako bismo približili svoju djelatnost građanima te u skladu s tim poboljšamo kvalitetu života u gradu, omogućimo uštedu vremena , smanjimo nepotrebna čekanja I višak papirologije.
 

Iz kategorije: Vijesti