Datum objave: 09. Svibanj 2017

Ivo Glavaš poručio svom konkurentu Živkoviću da ne skuplja preko Funcuta jeftine političke poene

Diana Ferić
Diana Ferić

Funcuti su se, ni krivi ni dužni, našli unutar političkih prepucavanja kandidata na predstojećim izborima u Šibeniku. Nakon što je objavljeno da je Josip Živković, kandidat SDP –a, HSS-a i HSU donirao stolice na košarkaškoj utakmici GKK Šibenik – Cibona danas se oglasio dr.sc Ivo Glavaš, MOST-ov kandidat za gradonačelnika Šibenika:

„Pozivam Josipa Živkovića da prestane ići stopama Željka Burića u pokušaja jeftine kupnje glasova Funcuta, da ne završi onako kako će Burić jednog dana neminovno završiti. Burić i Živković očito ne shvaćaju da će Funcuti na izborima glasati po svojoj savjesti i da se nikakvim donacijama ne može jeftino kupiti njihove glasove.
Naime, svjedoci smo nemuštog pokušaja SDP-ovog kandidata Josipa Živkovića da donacijom tvrtke RP Global, u kojoj je zaposlen, omogući nabavu montažne tribine za polufinalnu utakmicu sa Cibonom, s očiglednim ciljem kupnje glasova i pridobivanja podrške Funcuta.
Zaboravljajući pritom da to Burić pokušava već godinama, po sistemu 'sve je na prodaju'.
Ali, niti je to uspjelo Buriću, a niti će Živkoviću. Građani nisu za prodaju, i ne treba vrijeđati njihov zdrav razum, jer će na dan izbora glasati po svom uvjerenju za onoga koga oni žele kao gradonačelnika, bilo da će glasati za Burića, mene, Iris Ukić Kotarac, Živkovića ili nekog drugog.
Zato sam odlučio na ovaj načinpozvati Živkovića da ne krene putem Željka Burića jer kupovina je put bez povratka.
Živimo u vremenu politički osviještenih ljudi, a Burićeva najveća boljka je to što je glasovanje tajno.
 

Iz kategorije: Vijesti