Ponedjeljak, 08 Svibanj 2017 19:14

Policija utvrdila da je Luketa došao vatrenim oružjem naplatiti dug

Napisala: 
Policija utvrdila da je Luketa došao vatrenim oružjem naplatiti dug

Šibensko – kninsko policijska uprava je danas priopćila detalje vezane za okolnosti trostrukog ubojstva na Brodarici.

„Ovršenim kriminalističkim istraživanjem u Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku, utvrđene su osnove sumnje da je osumnjičeni 59-godišnji Boris Luketa počinio tri kaznena djela teškog ubojstva na štetu 74-godišnjaka, njegove 70-godišnje supruge i 65-godišnjaka i kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju na štetu 51-godišnjaka. Osumnjičeni je 26. travnja oko 16,15 sati došao u Brodaricu na kućnu adresu oštećenog 51-godišnjaka s namjerom da ga ubije, zbog novčanog dugovanja koje potječe iz 2013.godine, kada je oštećeni 51-godišnjak od osumnjičenog posudio određeni iznos novca, s pravom osumnjičenika na povrat tada dogovorenog iznosa. Nakon određenih nesuglasica oko načina na koji će se dugovanje vratiti i kojom dinamikom će teći, a koje se provlačilo posljednje dvije godine, osumnjičenik je iz vatrenog oružja ubio roditelje 51-godišnjaka kao i 65-godišnjaka", stoji u priopćenju.

Kaznena prijava je podnesena Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku dok osumnjičeni 59-godišnjak nije predan pritvorskom nadzorniku jer se nalazi u životnoj opasnosti od zadobivenih ozljeda prilikom pokušaja suicida, zbog čega je hospitaliziran u Kliničkom bolničkom centru u Splitu i nalazi se pod policijskim nadzorom.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!