Petak, 14 Travanj 2017 09:25

Dobar štos u predizbornoj kampanji:Petrina traži od naroda da mu osmisli logo i slogan

Napisala: 
Dobar štos u predizbornoj kampanji:Petrina traži od naroda da mu osmisli logo i slogan

Prijedlozi za slogan i logo predizborne kampanje Nezavisne lista Stipe Petrine stižu ne samo iz Šibenika nego i iz Slavonije, Istre i zagorja, objavio je Stipe Petrina na svojoj internetskoj stranici zatečen takvim odazivom. naime, jučer su objavili natječaj za svoj logo i slogan, a jedini je uvjet, kako su napisali ,kreativnost jer kod Petrine „ništa ne ide preko veze".

„Osmisli slogan i logo kampanje koja će 21. svibnja promijeniti politiku Šibensko-kninske županije. Najbolje rješenje biti će nagrađeno novčanom nagradom od 500 kuna, 20 zelenih jaja iz ekološkog uzgoja kokoša Hrvatica (nisu ručno bojana) te 2 litre extra netaknutog djevičanskog ulja i litru primoštenskog Babića (jedva sam se odreka)“, stoji u tekstu natječaja. koji traje do ponedjeljka u ponoć.

Logo i slogan moraju imati veze za nadolazećim izborima u kojem Stipe Petrina i njegova ekipa idu u pohod na županiju. Svoja rješenja šaljite na adresu:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom KREATIVNI NATJEČAJ.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!