Petak, 31 Ožujak 2017 14:33

Grad do daljnjeg odustaje od radova u Ulici Jerka Machiede, uskoro i prohodna i Poljana

Napisao: 
Grad do daljnjeg odustaje od radova u Ulici Jerka Machiede, uskoro i prohodna i Poljana

Za kraj radnog tjedna, malo dobrih vijesti iz gradske uprave Krešimirovog grada koja je em popustila pod nasrtajima sugrađana, em puštaju se u promet dosad, zbog radova, zatvorene prometnice.


- Zbog učestalih primjedbi građana na prometne gužve uzrokovane radovima na pojedinim gradskim prometnicama, do daljnjega se odgađaju radovi na obnavljanju asfaltnog kolnika u Ulici Jerka Machieda, najavljeni za naredni tjedan. O radovima u navedenoj ulici građani će biti obaviješteni naknadno, a bit će usklađeni s odvijanjem radova na čvoru Meterize - poručuju iz Ureda gradonačelnika.

 

Prema najnovijim informacijama, ovog petka, 31. ožujka, u popodnevnim satima za sav promet bit će otvorena oba traka na križanju Poljana, za koje je ovaj tjedan vrijedila posebna regulacija prometa.

 

U oba smjera prometuje se u Ulici Josipa bana Jelačića na Šubićevcu dok je za danas popodne predviđen završetak radova na postavljanju zaštitne mreže na pokosu u Vukovarskoj ulici, koje izvode Hrvatske ceste d.o.o.

 

- Zahvaljujemo građanima na iznimnom strpljenju koje su pokazali narednih dana u zajedničkoj želji da se realiziraju projekti na dobrobit svih Šibenčana - poručuju iz gradske uprave.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!