Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017 13:46

HZMO pristao na prijenos vlasništva: Dom za starije i nemoćne osobe u Kninu postaje sam svoj vlasnik

Napisao: 
HZMO pristao na prijenos vlasništva: Dom za starije i nemoćne osobe u Kninu postaje sam svoj vlasnik

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje Zagreb i Dom za starije i nemoćne osobe Knin potpisat će Ugovor o prijenosu prava vlasništva na nekretnini u Kninu, s Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje na Dom za starije i nemoćne osobe Knin, bez naknade. Odluku o davanju prethodne suglasnosti vršitelju dužnosti ravnatelja HZMO za prijenos nekretnine na ustanovu donijela je Vlada RH.

 

Ugovor će potpisati Ivo Bulaja vršitelj dužnosti ravnatelja HZMO i Ljubica Bagarić ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Knin.

 

Potpisivanju ugovora nazočit će i župan šibensko - kninski, Goran Pauk te ministar rada i mirovinskog sustava Tomislav Ćorić koji će, među ostalim, istog dana otvoriti Dane poslova u turizmu u sportskoj dvorani Srednje škole Lovre Montija u Kninu.

 


Nakon Knina, ministar Tomislav Ćorić posjetit će Šibenik. U 13:30 sati u Uredu župana održati će radni sastanak sa županom Goranom Paukom i gradonačelnicima gradova sa područja Šibensko-kninske županije (sastanak zatvoren za javnost).


Ministar će u pratnji župana Gorana Pauka i gradonačelnika Grada Šibenika Željka Burića obići pogon tvrtke ZM-Vikom d.o.o. u Industrijskoj zoni Podi.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!