Datum objave: 08. Ožujak 2017

Iz Sanacijske uprave JABA-e tvrde: Poslujemo uredno i bez poteškoća pružamo usluge klijentima

Šibenik News
Šibenik News

Članovi Sanacijske Uprave Jadranske banke d.d. koja se ponovno našla pod povećalom ovog puta kriminalističke policije zbog nezakonitih radnji troje zaposlenika izdali su priopćenje u kojem stoji kako nedavna uhićenja djelatnika JABA-e nisu ugrozila njeno poslovanje, odnosno da nemaju apsolutno nikakve veze sa provođenjem postupka sanacije kao niti sa radom sadašnje niti prethodno imenovane Sanacijske Uprave Banke.

 

- Navedeni djelatnici osumnjičeni su za kaznena djela u razdoblju kada su vodili poslovanje Banke, a koje je prethodilo otvaranju postupka sanacije nad Bankom dana 09. listopada 2015. godine. Dosadašnji postupak sanacije u potpunosti se odvija sukladno relevantnoj zakonskoj regulativi te će na isti način biti i dovršen - tvrde u Upravi, te dodaju:

 

- Sanacijska Uprava kao i sanacijsko tijelo u potpunosti podržavaju nadležna državna tijela u kriminalističkom istraživanju koje provode u suradnji sa Županijskim Državnim odvjetništvom u Šibeniku. Isto tako, napominjemo da Banka uredno i bez ikakvih poteškoća posluje i pruža svoje usluge svim svojim klijentima.

Iz kategorije: Vijesti