Srijeda, 01 Ožujak 2017 14:40

U tijeku je novi Javni poziv za kupnju POS-ovih stanova u Šibeniku

Napisao: 
U tijeku je novi Javni poziv za kupnju POS-ovih stanova u Šibeniku

Kako je najavljeno, tako je i učinjeno. Grad Šibenik objavio je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana u društveno poticajnoj stanogradnji na području Krešimirovog grada.

 

Zahtjev za kupnju stana POS-a podnosi se u roku od 30 dana od dana objave Javnog poziva, a predaje se neposredno u Pisarnici Grada Šibenika, poštom na adresu: Grad Šibenik,Trg palih branitelja Domovinskog rata 1 ili putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na način da se uz zahtjev skeniraju svi pripadajući prilozi.

 

Sve dodatne informacije o Javnom pozivu mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarenje gradskom imovinom na telefon (022) 431-050, svakim radnim danom od 8,00 do 10,30 sati ili putem email adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!