Datum objave: 22. Veljača 2017

HDZ -ov "dream team" za izbore u Šibeniku:Najavljuju pobjedu u prvom krugu

Diana Ferić
Diana Ferić

Tim kandidata za gradonačelnika i dvojicu dogradonačelnika Grada Šibenika u kojem su Željko Burić, Danijel Mileta i Paško Rakić predstavljen je danas u gradskom odboru HDZ –a. Nediljko Dujić, predsjednik ŽO HDZ –a kazao je kako ne sumnje u to da će oni pobijediti u prvom krugu te kako niti jedna druga opcija nema tako kvalitetne ljude koji mogu raditi za dobrobit Šibenika i njegovih građana-

 

Predstavljajući novog člana tog tima, jer Burić i Mileta su i sada na tim pozicijama, Paška Rakića kazao je kako je on primjer ispunjenja hrvatskog sna, ako bi se radila usporedba s takozvanim američkim snom, jer je čovjek koji od najranije mladosti sudjeluje u političkom životu, a unutar stranke je prošao sve razine stranačke strukture. „On će uskoro diplomirati na Upravnom odjelu Veleučilišta u Šibeniku i školovao se sam, uz rad. Nije li upravo doškolovanje uz rad ono što želimo imati u Hrvatskoj. On će sada tu svoju borbu koju je pokazao školujući se pretočiti u borbu za dobrobit građana Šibenika. Protekle četiri godine bio je blizak suradnik gradonačelnika Burića, pravi operativac i to iskustvo će mu itekako dobro doći kao dogradonačelniku. Osim toga on u našoj stranici, na lokalnoj razini, poznaje svakog člana ponaosob“, istaknuo je Dujić.

 

 

Rakić je sedam godina radio kao trgovac u jednom dućanu autodijelova, a prije 11 godina zaposlio se u gradskoj upravi. Radio je u Odjelu za gradsku imovinu. Komunalnom odjelu, Odjelu za graditeljstvo, a sada je u Tajništvu Grada. U HDZ –u je karijeru počeo prije 17 godina kao aktivist mladeži, a sada je potpredsjednik šibenskog gradskog odbora. Ima 35 godina, oženjen je i otac jednog djeteta.

 

„Radeći u gradskoj upravi detaljno sam upoznao sve dijelove Grada i potrebe naših građana i spreman sam ih ispuniti i operativno raditi na našem programu. Kao drugi dogradonačelnik bit ću zadužen za društvene djelatnosti, a i to mi je područje, posebno odgoj i obrazovanje itekako poznato“, naglasio je Rakić.
Željku Burić je dodao kako kandidatura Paška Rakića potvrđuje da HDZ uvažava i mlade kadrove, tako da će u vodstvu Grada, ako pobijede biti zastupljeni i oni, i srednja generacija kroz Danijela Miletu, a on se, kazao je, već može smatrati starijom generacijom.

„Izborom ovog tima HDZ šalje dvije poruke – da je sposoban sam dobiti izbore i preuzeti odgovornost za vođenje grada, a pokazali smo u ovom mandatu što sve možemo te da se oslanjamo i na mlade ljude kao što je Paško Rakić koji je prošao sve razine u gradskom odboru HDZ –a“, rekao je Burić.
Danijel Mileta je također bio kratak kazavši da jamči da će posao zamjenika gradonačelnika obavljati s jednakom strašću kao i do sada te da će u Šibeniku biti još više bagera.

 

HDZ još nije utvrdio izbornu listu za Gradsko vijeće Šibenika jer, kaže, Dujić, ima još vremena, a najavio je kako će na njoj biti i dosta nestranačkih ljudi koji su voljni pridonijeti razvoju Šibenika.
 

Iz kategorije: Vijesti