Utorak, 14 Veljača 2017 11:33

Mirisnim srcolikim sapunima Foruma žena SDP-a nije odoljela ni HDZ-ova pročelnica Žurić

Napisao: 
Mirisnim srcolikim sapunima Foruma žena SDP-a nije odoljela ni HDZ-ova pročelnica Žurić

Umjesto predizbornim obećanjima, članice Foruma žena SDP Šibenik darivale su sugrađane prigodnim mirisnim sapunima iz tzv. DIY kuhinje.


Mjesto radnje Trg kralja Držislava ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta i Jadranske banke.

 


- Danas je blagdan svetog Valentina i željele smo podsjetiti Šibenčane na međusobno darivanje i međusobnu ljubav pa smo tom prigodom izradile naše male mirisne sapunčiće u vlastitoj radionici, prigodno smo ih upakirali i odlučili podijeliti Šibenčanima – kazala je Anita Jakšić u ime Foruma žena.

 

 

Podijeljeno je oko 150 sapuna u obliku srca od oko 180 koliko su ih napravile na radionicama održanim u Šibeniku i Kistanjama. Razliku u broju sapuna žene su podijelile međusobno jer su toliko dobri, a odoljeti im nije mogla ni HDZ-ova žena, Mirjana Žurić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Šibenika.

 


Sreća je u malim stvarima, a upravi takvi bili su ovi poklon – sapuni – mali, ali s osmijehom na licu onog tko ih je primio.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!