Datum objave: 13. Veljača 2017

Pas Aria u akciji: Uhićen 59 - godišnji diler kokaina iz Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

 Šibenčanin star 59 godina predan je u pritvor zbog sumnje da je trgovao kokainom te zbog toga što je neovlašteno posjedovao oružje.

Sve je krenulo od toga što je osumnjičenik 9. veljače ove godine u popodnevnim satima, videći da ga prati policija, izlazeći iz svog automobila Honda sivic bacio smotuljak s kokainom i pokušao pobjeći, ali je uhićen. Zbog sumnje da osumnjičeni posjeduje još droge, osim tih odbačenih 1,3 grama bruto težine, zatražen je nalog za pretragu vozila i stana koje koristi osumnjičeni. Temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku 10. veljače, uz pomoć službenog psa za detekciju droga „Arie“, pretražen je njegov osobni automobil . Tom prilikom je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto ukupno 60 grama kokaina. Prilikom pretrage stana osumnjičeni je dragovoljno predao pištolj i 8 komada pripadajućeg streljiva. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je osumnjičeni pronađenu i oduzetu drogu posjedovao radi neovlaštenog stavljanja u promet, a pronađeno oružje i streljivo osumnjičeni je neovlašteno posjedovao.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv njega je podnijet i Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz Zakona o oružju, priopćila je dana PU šibensko - kninska.
 

Iz kategorije: Vijesti