Datum objave: 25. Siječanj 2017

Barone slavi rođendan, gotovo 50 tisuća posjetitelja i tim povodom organizira vikend slavlje

Šibenik News
Šibenik News

U nedjelju, 29. siječnja, tvrđava Barone obilježava godinu dana otkako je otvorila svoja vrata nakon obnove i revitalizacije.

 

- Iza nas je vrlo uspješna godina u kojoj smo organizirali razne umjetničke programe i gledali ponajbolje filmove pod zvjezdanim nebom. Naš trud opravdala je i brojka od preko 48 500 ostvarenih posjeta na tvrđavi Barone te nagrada HTZ-a za Kulturnu atrakciju godine. Uz svoj kulturno-povijesni značaj, Tvrđava se pokazala i kao vrlo uspješna platforma za poslovna događanja, predavanja, radionice – poručili su iz Javne ustanove Tvrđava kulture koja skrbi o obnovljenom fortifikacijskom sustavu Krešimirovog grada.


Rođendansko raspoloženje žele podijeliti sa svim građanima kojima, uz slobodan ulaz nude mogućnost da besplatno dožive proširenu stvarnost koja je glavna turistička i edukativna atrakcija obnovljene tvrđave.


- Naši najmlađi prijatelji koji žele čestitati rođendan Baroneu mogu nam se pridružiti za vikend (28. i 29. siječnja) od 10 h na kreativnim radionicama Čestitaj prvi. U gastro-kulturnom centru osmišljena je slavljenička ponuda po promotivnim cijenama. Za soundtrack i dobro raspoloženje pobrinut će se Grupa Fenix – obavještavaju iz JU Tvrđava kulture.


Od 28. siječnja do 28. veljače traje promotivno razdoblje u kojem za svako produženje članstva ili novo učlanjenje u Klubu prijatelja vraća se pola članarine (25 kn od individualne članske ili 55 kn od obiteljske članske iskaznice ) u obliku poklon bona koji se može potrošiti u suvenir shopu tvrđave Barone. Poklon bonovi se mogu iskoristiti do 28. ožujka. Ponuda se može ostvariti na ulazima tvrđava sv. Mihovila i Baronea te u City Pointu (Don Krste Stošića 1).


- Presretni smo što je naš Klub prijatelja narastao u jednu veliku obitelj koja broji blizu 5000 članova. Iskreno smo zahvalni svim građanima koji su nam poklonili povjerenje od samih početaka rada revitalizirane tvrđave Barone – poručuju.
 

Iz kategorije: Vijesti