Datum objave: 02. Siječanj 2017

Šibenčanka Matilda Copić imenovana ravnateljicom Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

Šibenik News
Šibenik News

S danom 01. siječnja 2017. dužnost ravnateljice Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju preuzela je Matilda Copić, diplomirana ekonomistica s dugogodišnjim iskustvom u radu na fondovima Europske unije, rodom iz Pokrovnika.

 

Radno iskustvo stekla je u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije te u Agenciji za regionalni razvoj Republike Hrvatske gdje je imenovana vršiteljicom dužnosti ravnatelja Agencije. Također, s istim danom imenovan je i zamjenik ravnateljice, Antun Vujić koji je do sada obnašao dužnost voditelja Regionalnog ureda Virovitičko-podravske županije Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

 


- Obzirom na višegodišnje iskustvo u radu s EU fondovima gospođe Copić i gospodina Vujića očekujemo novi zamah u radu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, koji aktivno nastavljaju pripremu isplata izravne potpore poljoprivrednicima za 2016. godinu, provedbu nove IAKS kampanje za 2017. godinu te obradu projekata iz natječaja za mjere Programa ruralnog razvoja - poručuju iz Agencije.

 

Matilda Copić diplomirala je poduzetništvo u turizmu na Visokoj školi za turistički menadžment u Šibeniku. U sklopu projekta danske vlade i British Council-a prošla je edukaciju za buduće predavače programa FMC EU (moduli financijskog upravljanja i kontrole projekata EU) te stekla certifikat predavača.

 

 

 

Naslovna fotografija. Matilda Copić, Facebook

 

 

Iz kategorije: Vijesti