Datum objave: 30. Prosinac 2016

Novogodišnje kupanje na Banju u znaku sporta, kuhanog vina, fritula, glazbe i popratnog ludila

Šibenik News
Šibenik News

Jedriličarski klub Val poziva najhrabrije Šibenčane na peto tradicionalno novogodišnje kupanje, koje će biti održano na plaži Banj u Šibeniku, 1. siječnja 2017., u 12 sati (program počinje u 11.30 sati). Oni malo manje hrabri, mogu uz kuhano vino, čaj i fritule, uz glazbu koju će izvoditi šibenski pijanist Borna Erceg, uživati u pogledu na kupače.

 

Ovoga se puta, kao i uvijek, očekuje rekordan broj novogodišnjih kupača.

 

- Dosad ih je najviše bilo 22, a ako računamo i jednog hrabrog psa, onda 23. Organizatori će novogodišnje kupanje posvetiti najtrofejnijem šibenskom sportu u 2016. godini, te će svakom kupaču dodijeliti i pripadajući dres. O kojem se sportu radi, saznat ćete ako dođete 1. siječnja na Banj - poručuju organizatori i dodaju:

 

- Slike koje su zadnje četiri godine s novogodišnjeg kupanja na Banju obilazile Hrvatsku prikazivale su Šibenik kao grad mora i sporta, grad kulture, njegovu srednjovjekovnu baštinu i snagu. Organizatori iz JK Val, uz financijsku podršku Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika, žele nastaviti tu lijepu priču. Najljepši pogled s jedne gradske plaže, obogaćen kupačima i jedriličarima, pronijet će ime Šibenika nadaleko.

 

Iz kategorije: Vijesti