Datum objave: 16. Prosinac 2016

Marijana Šarić predsjednica ogranka Hrvatske konzervatine stranke Vidici u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Gradska organizacija Hrvatske konzervativne stranke, na čelu s predsjednikom Nikicom Penđerom intezivno radi na pokretanju ogranaka na području grada Šibenika te, kako navode u priopćenju, na pripremama razvoja pojedinih dijelova grada s ciljem poboljšanja uvjeta života u svakom od njih.


Tim povodom, u četvrtak navečer, predstavljen je program razvoja gradske četvrti Vidici, koja je dobila svoj ogranak HKS, a što je, pak, drugi takav program nakon istog u Grebaštici.


Marijana Šarić izabrana je za predsjednicu ogranka, Nenad Renje i Dorino Brajković izabrani su na mjesto dopredsjednika ogranka, dok je Kristina Brajković izabrana za tajnicu.

 

I sve to uz osnovni moto HKS-a da se ljudi ne dijele na stranke već na one koji žele raditi za dobrobit svih građana našeg grada i na  one koji za cilj imaju samo svoju osobnu korist.

 

-Kod nas ne postoje ni crveni ni plavi ni crni, postoje samo vrijedni i oni, koji žele pomoći svom gradu. Nikog ne vrijeđamo i nemamo namjeru to raditi, ne želimo trošiti snagu na nebitne stvari jer će nam ona trebati da ostvarimo sve što smo zacrtali. Zato pozivamo sve građane grda Šibenika i naših u srcu dragih okolnih mjesta, kada dođemo u posjet u vaš kraj, da nam kažete kako da vam pomgnemo da živite u okruženju dostojnom čovjeka u 21. stoljeću – poručio je Penđer.
 

Iz kategorije: Vijesti