Datum objave: 15. Prosinac 2016

Casper sjedi u predsjedništvu GO HSS Šibenik, GG novi tajnik ogranka

Šibenik News
Šibenik News

Na skupštini Gradske organizacije HSS-a Grada Šibenika izabrana su tri nova člana u predsjedništvo GO HSS-a, Milorad Mišković, Zoran Hađić i Sandra Grga dok je Goran Grguričin izabran za novog tajnika.

 

- Za istaknuti je da su sve ove aktivnosti na tragu organizacijskog i kadrovskog jačanja HSS-a u Gradu Šibeniku, a posebice i priprema za lokalne izbore, za koje se HSS u cjelini, pa tako i Gradska organizacija HSS-a Grada Šibenika, temeljito priprema. Očekuje se da će se vratiti na poziciju ljudskih vrijednosti koje je HSS predstavljao u svojoj stoljetnoj opstojnosti, kako bi otvarao putove za boljitak svima – poručuju iz predsjedništva GO HSS pod presjedanjem Borisa Dukića.

 

Na Skupštini, raspravljalo se o dosadašnjem radu i programu rada za 2017. godinu posebno jer se iste godine održavaju lokalni izbori na koje planiraju izaći i Radićevi HSS-ovci.

 

Tim su povodom istaknuli i sljedeće:


Ponovno se aktualizira Radićev upit o dvojbi u opredjeljenju:
“Predragi moj sinovče!
…Vidiš da nam tužni hrvatski puk najviše treba poštene i umne gospode. Ti si iz tog puka izašao i vratit ćeš se unj da mu doneseš otrov gradske pokvarenosti i bič gospodske samovolje ili blagoslov zdrave naobrazbe i srce pristupno jauku njegovu.
Što kaniš izabrati ?”

HSS je uvijek znala što kani izabrati za hrvatski puk.

Vjera u Boga i seljačka sloga, poručuju.
 

 

 

Naslovna fotografija: Arhiva, HSS

Iz kategorije: Vijesti