Petak, 25 Studeni 2016 11:35

Josipa Rimac poručila: Nikad ne bih htjela biti uhljeb

Napisao: 
Josipa Rimac poručila: Nikad ne bih htjela biti uhljeb

Puna elana pred lokalne izbore, nekadašnja HDZ-ova zvijezda Josipa Rimac otkrila je za tportal je li joj iz središnjice stranke nuđena kakva pozicija s obzirom na to da je u tijeku kadroviranje u ministarstvima. Poručuje da nikada ne bi željela biti uhljeb te kako je proživjela kalvariju kao žena u politici.

 

'Nisam izgubila nijedne izbore'

 

Rimac nam je potvrdila da s njom nitko iz središnjice nije kontaktirao, no i da ona nikada ne bi željela biti uhljeb.

 

Trenutno je zaokupljena pripremom kninske organizacije HDZ-a za svibanjske lokalne izbore. Hoće li se ponovno kandidirati za gradonačelnicu, ne želi otkriti, no značajno poručuje: 'Nisam izgubila nijedne izbore, pa neću ni ove. Imamo sjajnih kandidata, no najvažnije je to da će kandidat HDZ-a sigurno postati gradonačelnik', poručuje Rimac za tportal.

 

Na pitanje je li središnjica trebala na neki način honorirati tu činjenicu, poručuje: 'Meni je najvažnije da to honoriraju birači. Dok oni to čine, sve drugo nije važno. Drugima se ne moram sviđati.'

 

Iako je iskoristila mogućnost primanja dužnosničke plaće još godinu dana nakon prestanka obnašanja dužnosti po principu 6+6, Rimac se ne brine za svoj posao i egzistenciju.

 

'Prošla sam kalvariju'

 

- Smatram da nisam od onih koji neće naći adekvatnu poziciju sa svojim znanjem i svojim rezultatima. Svatko ima svoje jedinice mjere kojima vrednuje nečiji rezultat - poručuje.

 

Misli da je kao žena u politici proživjela kalvariju jer joj se 'mjerilo to kakvu boju nosi i je li obučena u skladu s vremenskim uvjetima'. Osvrće se i na odbačenu istragu protiv nje i supruga zbog zloporabe položaja iako je Županijski sud u Zagrebu potvrdio optužnicu protiv bivše ravnateljice Uprave za područja posebne državne skrbi Ane Marije Radić, a tereti se za to da je obitelji Rimac na štetu državnog proračuna pribavila nekretnine vrijedne više od 548 tisuća kuna.

 

- Bilo je dosta ružnih i nekorektnih članaka. Kada su službe potvrdile da su optužbe neosnovane, više nitko nije pisao o tome. Nitko nije napisao - oprostite - zaključuje Rimac.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!