Datum objave: 14. Studeni 2016

Knjige najprodavanije šibenske autorice Anite Šupe hit i na Interliberu

Diana Ferić
Diana Ferić

 

Najprodavanija šibenska autorica Anita Šupe, stručnjakinja za LCHF prehranu taj je prestižni status potvrdila i na ovogodišnjem Interliberu koji je jučer završio u Zagrebu. Riječ je o jednom od najvećih regionalnih sajmova knjige, a Anita Šupe je sa svojom izdavačkom kućom Tragom bila jedini šibenski izdavač na tom sajmu. Njezine knjige Istine i laži o hrani i LCHF kuharica rasprodane su već tijekom jutra drugog dana sajma, a "planula" je i kuharica Zdravo i slasno bez glutena, također Šibenčanke Helene Jakoliš koju je izdao Tragom.

 

Te su knjige bile prezentirane na štandu nakladnika Jesenski i Turk, a u dvama terminima Anita Šupe se družila s posjetiteljima i potpisivala svoje knjige. Interes je bio velik.

 

Zvuči nevjerojatno da je do sada ukupno prodano 12 000 primjeraka "Istine i laži o hrani" i 10 000 primjeraka LCHF kuharice, posebno kada se zna da se u Hrvatskoj knjige koje se prodaju u 500 komada smatraju bestsellerima.

 

U izdavačkoj kući Jesenski i Turk ostali su iznenađeni gužvom i interesom za knjige Anite Šupe. Otkrili su kako su za trajanja Sajma prodali više njezinih knjiga nego svih drugih naslova.

 

FOTO: Igor Bergam
 

Iz kategorije: Vijesti