Utorak, 08 Studeni 2016 13:46

U Šibeniku pokrenuta hvalevrijedna 'Nagrada za volontere i organizatore volontiranja'

Napisao: 
U Šibeniku pokrenuta hvalevrijedna 'Nagrada za volontere i organizatore volontiranja'

Savjet mladih grada Šibenika organizira prvi put u Šibeniku dodjelu „Nagrade za volontere i organizatore volontiranja“.  Cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.

 

Savjet mladih Grada Šibenika poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od 8. - 25. studenoga 2016. godine. Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja koji se mogu preuzeti na stranicama Grada Šibenika, Šibenske udruge mladih, Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr. 


Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama. 


O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od 3 člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja bit će održana 5. prosinca 2016. godine na Međunarodni dan volontera u Gradskoj vijećnici s početkom u 18 sati.Prijave se šalju na adresu:
Šibenska udruga mladih ( za Savjet mladih grada Šibenika)
Prilaz tvornici 41
22 000 Šibenik
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!