Srijeda, 28 Rujan 2016 09:22

Uhvaćeni utjerivači dugova koji su oteli i zatočili mladića na području Brodarice

Napisao: 
Uhvaćeni utjerivači dugova koji su oteli i zatočili mladića na području Brodarice

Privedena su dvojica muškaraca koja su u večernjim satima 26. rujna otela 21-godišnjeg mladića s namjerom da utjeraju dug u iznosu od pet tisuća kuna. Mladića su držali zatočenog u osobnom automobilu splitskih registracija na području Brodarice nedaleko Šibenika. 

 

Prema riječima Marice Kosor, glasnogovornice Policijske uprave šibensko - kninske, šibenskoj policiji dojavljeno je da je mladić otet i da ga se drži zatočenom. Dvadesetjednogodišnjak je bio zatočen satima, a kako doznajemo, nije bio u poslovnoj vezi s muškarcima s kojima se inače poznavao. 

 

- Muškarci, utjerivači dugova, oboje u tridesetim godinama, htjeli su prisiliti mladića na isplatu, kako navode iz Policijske uprave šibensko - kninske, nepostojećeg duga. Nakon kriminalističkog istraživanja, protiv njih je podignuta kaznena prijava te se nalaze u šibenskom zatvoru. 

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!