Subota, 17 Rujan 2016 15:02

FOTO: Šibenska špica ove subote preselila se na palube ratnog brodovlja HRM-a

Napisao: 
FOTO: Šibenska špica ove subote preselila se na palube ratnog brodovlja HRM-a

Štekate ugostiteljskih kafića i dječja igrališta brojni Šibenčani s obitelji zamijenili su šetnjom šibenskom rivom i razgledavanju mornaričke flote. 

 

Nakon što je Hrvatska ratna mornarica otvorila vrata svojih ratnih brodova građanima za razgledavanje, isto se ponovilo ove subote, 17. rujna, kada su brojni očevi i sinovi, majke i kćeri htjeli osjetiti dijelić adrenalina koji pruža bliski kontakt s ratnim brodovljem. 

 

Posjetitelja ratne flote HRM-a koja ovih dana obilježava četvrt stoljeća od osnutka nije nedostajalo, a razgledavao se svaki dostupni kutak brodova dok ni vozni park na samoj rivi ni trenutka nije bio ostavljen na miru.

 

Hrvatska ratna mornarica u drugom dijelu dana napustila je šibensku obalu i krenula put Splita, odnosno Omiša gdje će još jednom pod svoje okrilje i zaštitu u mirnodopskom razdobolju primiti građane i posjetitelje tamošnjih mjesta. 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!