Datum objave: 13. Rujan 2016

Regulacija prometa: Počele pripreme za proslavu 25. godina Hrvatske ratne mornarice

Šibenik News
Šibenik News

Danas započinju pripremne aktivnosti za središnju proslavu 25. obljetnice Hrvatske ratne mornarice, koja se ove godine obilježava u okviru proslave 25. obljetnice Rujanskog rata.
Glavno mjesto koordinacije same svečanosti bit će na Gatu Krka, te dio parkinga neće biti u funkciji od utorka, 13. rujna do 16. rujna.



Središnja svečanost Dana Hrvatske ratne mornarice održat će se u petak, 16. rujna 2016.g. na Trgu Pavla Šubića I., gdje će večer ranije biti upriličen i koncert klape i orkestra HRM-a.



Zbog potreba organizacije svečanosti u četvrtak, 15. rujna od 19 do 22 sata te u petak, 16. rujna od 7 do 22 sata na prostoru šibenske rive na snazi će biti privremena regulacija prometa. Promet će regulirati Policijska uprava šibensko- kninska i gradski prometni redari.


Pripadnici snaga Hrvatske ratne mornarice u Šibenik će 16. rujna stizati autobusima te vojnim vozilima i osobnim automobilima. Zbog očekivanih gužvi, građani se mole za strpljenje kako bi dostojanstveno obilježili obljetnicu Rujanskog ratnog podviga i obljetnicu Hrvatske ratne mornarice.

Iz kategorije: Vijesti