Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2016 10:25

Noćni izlazak za policajca umalo postao koban, pijani muškarac pokušao ga ubiti nožem

Napisao: 
Noćni izlazak za policajca umalo postao koban, pijani muškarac pokušao ga ubiti nožem

Noćni izlazak za policijskog djelatnika umalo je bio koban nakon što je na njega nožem nasrnao pijani 36-godišnjak. Dogodilo se to u noći s četvrtka na petak, 26. kolovoza, u jednom vodičkom klubu. 

 

Prema Policijskoj upravi šibensko - kninskoj, pijani muškarac je tijekom izlaska u klubu bez povoda verbalno napadao goste među kojima je bio i djelatnik Ravnateljstva policije koji ga je u nekoliko navrata pokušao umiriti. Iako je bio van dužnosti, policajac je pokazao službenu značku i iskaznicu pijanom muškarcu ne bi li utjecao na njegovo ponašanje no to nije pomoglo. 

 

- Prilikom posljednjeg upozorenja osumnjičeni je s nožem pokušao usmrtiti policijskog službenika, koji je tom prilikom lakše ozlijeđen - obavjestila nas je Policijska uprava šibensko - kninska. 

 

Napadač na policajca predan je pritvorskom nadzorniku te je dobio kaznenu prijavu za ubojstvo u pokušaju policijskog službenika. 

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!