Nedjelja, 14 Kolovoz 2016 13:09

BEZ KOMENTARA: Ljudskoj gluposti i bezobrazluku nema kraja

Napisao: 
BEZ KOMENTARA: Ljudskoj gluposti i bezobrazluku nema kraja

Jedna od prvih stvari koju odrasli uče djecu jest da se ne smije uništavati ni tuđe ni svoje. Međutim, neka djeca to zapamte i toga se pridržavaju cijelog života. Nekima, pak, to na jedno uho uđe, na drugo izađe.

 

Upravo potonji autori su ovog (ne)djela - uništene klupe na jednom od najljepših i najfrekventnijih mjesta u Šibeniku - trgu oko crkve Gospe van grada.

 

Komu je klupa smetala dok je bila u jednom komadu i zašto je morala biti devastirana, pitanje je na koje vjerojatno ni sam delikvent ne zna odgovor jer nitko tko razmišlja glavom ovo ne bi učinio. 

 

S obzirom na produženi vikend i blagdan Velike Gospe koji se obilježava sutra, u ponedjeljak, 15. kolovoza, ovaj će prizor stanovnici Krešimirovog grada kao i gosti Šibenika gledati još dugo, a detalj uhvaćen fotoaparatom svakako nije virtualna razglednica koju bismo rado poslali u svijet. 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!