Datum objave: 25. Srpanj 2016

Prvi čovjek poslovnih anđela o šibenskom Tech Teensu: Iznenadio sam se koliko su dobri

Šibenik News
Šibenik News

Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske udruge poslovnih anđela (CRANE) uručio je danas u prostoru Urbanog inkubatora u Šibeniku prijenosno računalo Niki Petri Rajić, 15-godišnjoj članici najmlađeg šibenskog startup-a Tech teens.

 

Nika je računalo zaslužila nakon sjajnog pitcha koji su ona i njezine kolege izvele pred članovima CRANE-a u sklopu Startup srijede na tvrđavi Barone.

 

- Oduševio sam se koliko su ti klinci dobri, a ova donacija prijenosnog računala je konkretna podrška ljudima koji se trude, a Nika je ovo stvarno zaslužila. Moji kolege iz CRANE-a obećali su donirati još računala pa vjerujem da ćemo se i dalje družiti ovdje u Šibeniku. Moram reći da je Šibenik u kratko vrijeme napravio jako puno. Startup zajednice mogu napraviti mnogo ako imaju podršku gradskih struktura - kazao je predsjednik CRANE-a, Davorin Štetner.


Osim prijenosnog računala, Nika je danas dobila i dvije pozivnice za sudjelovanje na EBAN Winter University 2016., najvećoj europskoj konferenciji poslovnih anđela i poduzetnika, koja se održava 29. i 30. studenog u Zagrebu.



Nika se zahvalila na vrijednoj donaciji sretna što će na novom računalu još bolje moći razvijati svoje informatičke vještine.

 

 

Iz kategorije: Vijesti