Utorak, 12 Srpanj 2016 08:43

Počinju radovi na osnovnim školama vrijedni 1,2 milijuna kuna

Napisao: 
Počinju radovi na osnovnim školama vrijedni 1,2 milijuna kuna

Grad Šibenik nastavlja s opremanjem, sanacijom i rekonstrukcijom školskih prostora u 2016. godini kroz Plan kapitalnih ulaganja iz decentraliziranih sredstava za osnovne škole na svom području. 

 

Gradska uprava na obnovu školskih prostora planira izdvojiti oko 1.2 milijuna kuna što se podržalo i Gradsko vijeće, a neka od ulaganja odnose se na obnovu fasade škole, sanaciju sanitarnih čvorova, zamijenu podnih parketa i vrata ili nabavu knjiga za školsku knjižnicu.

 

Sredstva su raspoređena na temelju prijedloga škola, te uvida u stanje školskih objekata i opreme, u skladu s dinamikom ulaganja u školske prostore, kojima se produžuje vijek uporabe, povećava kapacitet, otklanjaju i poboljšavaju uvjeti za normalno funkcioniranje škola.

 

U tijeku je prikupljanje ponuda za sanaciju dijela krova OŠ Vidici, a svi radovi izvodit će se tijekom ljetih mjeseci, odnosno tijekom školskih praznika te se očekuje da će biti završeni do početka nastave u rujnu tekuće godine.

 

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!