Datum objave: 06. Lipanj 2016

Saznajte kako kroz projekte unutar mjere 07 obnoviti sela ruralnih područja

Šibenik News
Šibenik News

U susret nadolazećim natječajima te kako bi se što kvalitetnije pripremili za projekte unutar mjere 07 Programa Ruralnog razvoja RH, Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije za vas organizira edukativnu radionicu na kojoj će vas o navedenoj temi informirati gosp. Ivan Ciprijan, dipl.ing.agr., voditelj Odjela za lokalne inicijative i razvoj ruralnih područja iz Ministarstva poljoprivrede.

 

Predavanje i diskusija s prisutnima će se održati u ponedjeljak, 13.06.2016.g. od 11 do 13 sati u prostorijama Razvojne agencije Šibensko-kninske županije na adresi Velimira Škorpika 6 (u zgradi Inavis-a nasuprot Katoličke škole u Šibeniku).

 

Potpore unutar Mjere 07 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ dodjeljuju se kroz sljedeće podmjere:

 

· Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000. i druga područja visoke prirodne vrijednosti – Podmjera 7.1.


· Ulaganja u izradu, poboljšanje ili proširenje svih vrsta male infrastrukture, uključujući ulaganja u obnovljive izvore energije i uštedu energije – Podmjera 7.2


· Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu – Podmjera 7.4. 

Iz kategorije: Vijesti