Datum objave: 01. Lipanj 2016

Budućnost je Virtualna stvarnost u petak u šibenskom Urbanom centru

Šibenik News
Šibenik News

Šibenski Urbani centar u petak, 3.lipnja, ugostit će događanje pod nazivom „Budućnost je VR“ (Budućnost je virtualna stvarnost).

 

Riječ je o eventu, kojeg organiziraju Grad Šibenik i udruga StartUp Šibenik u sklopu European Maker Weeka. Manifestacija je počela 30. svibnja i traje do 5. lipnja diljem Europe.

 

Program se sastoji od dva dijela.

U 15:30 sati počinje izložbeni dio, u kojemu će, između ostalog, biti predstavljeni 3D printer, AR naočale za proširenu stvarnost i pet mBot edukacijskih robota.

 

Od 18 sati će na red doći predavači.

 

Dolazak su potvrdili direktor marketinške agencije Degordian Tomislav Grubišić i kreativni direktor SpaceSysa Toni Borovac, a o primjerima uspješnog razvijanja vlastitog projekta pričat će i Hrvoje Bujas, suosnivač portala Crno jaje i GoHomea.

 

Oni, koji žele predstaviti svoje inovativne projekte ili kreacije, još se mogu prijaviti na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Dobrodošli su svi, koji žele doznati što je to virtualna stvarnost i što nam budućnost donosi.

 

Prijave za predavanje na http://events.europeanmakerweek.eu/events/view/582 ILI https://www.facebook.com/events/1748129968732615/?ti=icl.

Iz kategorije: Vijesti