Datum objave: 13. Svibanj 2016

FOTO: POD PASKOM GRAĐANA: Neupotrebljive dotrajale klupe na šetnici prema plaži Banj

Šibenik News
Šibenik News

Svi mi volimo svoj grad, ali neki među nama vole ga više ili barem više o njemu misle na način da ljepotu grada ne uzimaju zdravo za gotovo već primjećuju i ono manje lijepo. I što je najvažnije o tome ne šute.

 

Tako nam na mail redakcije stižu fotografije dotrajalih drvenih klupa uz šetnicu prema gradskoj plaži Banj.

 

- Oštećene dvije klupe na šetnici prema Banju (ponosu Šibenika) tako stoje više od godine dana. Na jednoj se zbog nedostatka letve ne može sjesti k'o čovjek, a na drugoj nasloniti. Valjda nije nemoguća misija popraviti to kako zbog građana tako i zbog turista - poručuje autor fotografije (podaci poznati redakciji). 

 

Takav inventar na gradskim ulicama posebno na mjestima kuda i djeca prolaze i u igri se zaustavljaju može biti ne samo ruglo grada već i opasno za prolaznika, malog i velikog. Još kad se sjetimo da se sa šetnice pruža predivan pogled na stari grad šteta je ono što u tim trenucima držimo iza leđe ili pod stražnjicom pustiti da propada pod utjecajem vremenskih prilika i čovjeka.

 

Službe koje brinu o tome, nadamo se, izaći će na teren, provjeriti o kakvoj se šteti radi i zamijeniti ono što je dotrajalo. Ipak smo turistički grad, grad prijatelj djece.... 

 

Iz kategorije: Vijesti