Datum objave: 28. Travanj 2016

Učenici Turističko - ugostiteljske škole iz Šibenika ponovno briljirali

Šibenik News
Šibenik News

Na Državnom natjecanju učenika ugostiteljskih i turističkih škola RH GASTRO koje se održavalo od 25. do 28. travnja u Makarskoj učenici Turističko-ugostiteljske škole iz Šibenika ostvarili su nesvakidašnji uspjeh.

 

- Od 17 000 učenika u turističkim i ugostiteljskim programima u Hrvatskoj, pravo na natjecanje na državnoj razini izborilo je njih 94, medaljama se okitilo njih 24 u osam disciplina, od toga su troje naši učenici koji su uspješno predstavili svoj grad i županiju - poručuju iz šibenske srednje škole. 

 

Evo i rezultata:

Učenik 3.e razreda, program konobari, Martin Marić, disciplina barske mješavine, osvojio je brončanu medalju uz mentora iz struke profesora Nikolu Nimca. Uz to dobitnik je  Diplome za izvrsnost u prezentiranim vještinama i znanju.

 


Učenica 4.h razreda, program hoteljersko - turistički tehničar, Lucija Barić, disciplina poslovanje recepcije,  osvojila je brončanu medalju uz pomoć mentorice iz struke prof. Ante Nakić, mentrice iz jezika prof. Jagoda Grbelja.


Učenica 4.g razreda, program hoteljersko - turistički tehničar, Franka Štrkalj, disciplina poslovanje turističke agencije, osvojila je srebrnu medalju uz pomoć mentorice iz struke prof. Anita Pajtić, mentor iz jezika prof. Vladimira Cvitanović Čenić. 

 

Iz kategorije: Vijesti