Datum objave: 25. Travanj 2016

Pročelnik komunalaca Miro Lucić: Za obrt Noa još ima posla u koncesijskim djelatnostima

Šibenik News
Šibenik News

Europski novac, briga za okoliš i očuvanje kulturno - povijesne baštine u Šibeniku posvađali su lokalnog obrtnika i  upravu Grada Šibenika koja je koncesijsku djelatnost – dostave stvari, robe i prtljage stanovnicima i tvrtkama koji žive i rade unutar povijesne gradske jezgre grada Šibenika dodijelila gradskoj tvrtki Gradski parking d.o.o. na uštrb privrednika koji je to dotad radio prethodnih 20 godina, Zorana Mikulandre, odnosno obrta Noa.

 

Prvi čovjek šibenskih komunalaca, Miro Lucić, pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti u eteru Županijskog radija Šibenik pozvao se na odluku Gradskog vijeća da se koncesija da Gradskom parkingu te je objasnio kako Mikulandra nije u potpunosti 'ispao iz igre'.

 

Naime, pročelnik Lucić pozvao je Mikulandru da se javi Gradskom parkingu jer električni automobili koji bi od ponedjeljka, 25. travnja, trebali obavljati prijevoz stvari, robe i prtljage unutar stare gradske jezgre nisu sposobni za prijevoz baš svega, a pod tim se podrazumijeva, na primjer, prijevoz drva za ogrijev što bi, navodi Lucić, mogli raditi djelatnici obrta Noa.

 

Pročelnik navodi da su u konačnici zadovoljni dosadašnjim radom obrta Noa na tlu povijesne jezgre no ono što Gradski parking ima, a Noa nema jest veći broj radnika i 24-satno radno vrijeme što će, kaže Lucić, svakako utjecati na smanjivanje broja nasilno 'odvaljenih' stupova postavljenih na ulazu u gradsku jezgru. 

 

Također, Lucić je komentirao da se Zoran Mikulandra može javiti i na natječaj za obavljanje posla plakatiranja, postavljanja plakata i osmrtnica na za to predviđena mjesta. 

 

 

 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti