Datum objave: 15. Travanj 2016

Cammeo grupa zapošljava diljem Hrvatske pa tako i u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Uprava Cammeo grupe danas je objavila da će zbog povećanja prometa u narednom razdoblju zaposliti stotinu novih djelatnika.


I dok tržište rada u Hrvatskoj neprestano bilježi porazne rezultate, Cammeo grupa ostvaruje rast, što se posebno očituje u širenju franšizne mreže. Tako je prije nekoliko dana otvorena franšiza u Belom Manastiru, čime je taj grad nakon 30 godina dobio taksi-službu, a tijekom travnja otvorit će se i franšiza u Koprivnici.

 

Širenjem franšiznog poslovanja, povećava se i potreba za novim vozačima i to u svim gradovima u kojima Cammeo grupa posluje. Svi nezaposleni pojedinci tako se mogu javiti na oglas Taxi Cammeo franšize i potražiti svoju priliku za posao u Čakovcu, Varaždinu, Šibeniku, Rijeci, Osijeku i Zagrebu.


Osim srednjoškolskog obrazovanja i važeće vozačke dozvole, kandidati za posao moraju imati izražene komunikacijske vještine te poznavati grad i njegove znamenitosti, a moraju biti i spremni za rad u smjenama.

 

Svi kandidati koji zadovolje formalne uvjete za zaposlenje, pohađat će Taxi akademiju na kojem će proći intenzivnu edukaciju zahvaljujući kojoj će biti osposobljeni za rad u taksi-službi. Posao u Cammeo grupi omogućava stalni radni odnos, kontinuirano usavršavanje i educiranje, dodatne stimulacije i bonuse te stabilna iznadprosječna primanja pa je ovo zaista izvrsna prilika za sve one koji traže odgovarajuće zaposlenje.

 

Svi zainteresirani pojedinci mogu se javiti Cammeo grupi svakim radnim danom od 8-16 h, ili pozivom na broj 099 492 6696.
 

Iz kategorije: Vijesti