Datum objave: 03. Ožujak 2016

Mladi u EU: Prijavite se na radionicu „Razvoj volonterske akcije“

Šibenik News
Šibenik News

 

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ organizira dvodnevnu radionicu pod nazivom „Razvoj volonterske akcije“. Radionica će se održati u petak 11.03. s početkom u 17 sati te u subotu 12.03. s početkom u 10 sati u prostoru Dnevnog boravka u „Narančastoj zgradi“ (Prilaz tvornici 41.) u Šibeniku.

 

Radionica je namijenjena mladima s područja grada Šibenika te svima onima koji imaju želju za volontiranjem. Tema radionice je planiranje i razrada volonterske akcije. Voditelji radionica su Martin Mrša i Vinko Livaković predstavnici Udruge mladih „Mladi u EU“ iz Šibenika koji su proveli mnogobrojne volonterske akcije i inicijative na području grada Šibenika kao što su: „Očuvajmo naš okoliš“, „I otoci su Hrvatska“, „Zajedno za čišći Šibenik“ i „Pokrenimo zajednicu“. Navedene građanske akcije i inicijative su osvijestile građane da se uključe u volonterske akcije svoje zajednice.

 

Radionica „Razvoj volonterske akcije“ se organizira u sklopu programa Klub mladih „ENTER“, koji Udruga mladih „Mladi u EU“ (nositelj programa) provodi u partnerstvu s Šibenskom udrugom mladih i Gradom Šibenikom. Klub mladih „ENTER“ financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.


Za sudjelovanje na radionicama je potrebno ispuniti prijavni obrazac te ga najkasnije do 10.03.2016. godine poslati putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
 

Iz kategorije: Vijesti