Datum objave: 08. Veljača 2016

Ovotjedna prognoza za područje Šibenika kaže jugo, naoblaka i kiša

Šibenik News
Šibenik News

 

Pred nama je nestabilan tjedan u kojem će se izmjenjivati fronte i ciklone uz dosta vjetra i lokalno obilnijih oborina, prenosimo sa Šibenik Meteo.

Jugo i naoblačenje od jučer nastavit će se i u naredna dva dana. Jugo će prema večeri postupno oslabiti te ponovno pojačati sutra u drugom dijelu dana. Zadržavat će se uglavnom pretežno oblačno vrijeme uz male šanse za kišu. Temperature zraka od 10 do 14°C.

 

U srijedu će nastupiti jače pogoršanje vremena uz jak vjetar južnih, a od prema jutru jugozapadnih i zapadnih smjerova. U prvom dijelu dana očekuje se kiša koja lokalno u zaobalju može biti i obilnija. U drugom dijelu dana oborine će prestajati uz raskidanje naoblake. Temperature zraka će se kretati od 6 do 12°C.

 

U četvrtak će nastupiti prolazno smirivanje vremena uz pretežno vedro vrijeme i slab do umjeren vjetar promjenjivih smjerova. Temperature zraka će se kretati od 4 do 11°C.

 

Od petka ponovno porast naoblake uz jačanje juga, a u danima vikenda očekuje se nova kiša. Temperature zraka u porastu i kretat će se od 10 do 16°C.

 

Izvor: Šibenik Meteo

Iz kategorije: Vijesti