Datum objave: 06. Veljača 2016

Subotnje jutro prohladno, ali ostatak dana savršen

Šibenik News
Šibenik News

Jutro prvog dana vikenda administrativnim središtima naše županije, Kninu i Šibeniku, donio je niske temperature zraka. Tako su u 8 sati u Kninu izmjerena -2 Celzijeva stupnja, dok je Šibenik nešto topliji, odnosno izmjerena su 2 Celzijevca. 

 

Šibenik Meteo je na svojoj službenoj Facebook stranici obavijestio kako su prije sat vremena Bilice bile najhladnije u županiji s -3.5 Celzijeva stupnja, a evo što o prognozi vremena za subotu, 6. veljače, kaže Državni hidrometeorološki zavod. 

 

- Pretežno sunčano. Na Jadranu slabo do umjereno jugo, u južnoj Dalmaciji još ujutro bura. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 8 do 12, a na Jadranu i do 15 °C - obavještava DHMZ.

 

Meteoropatima i kroničnim bolesnicima savjetujemo da iskoriste prvi dio dana kada su im biometeorološke prilike naklonjene.

 

 U prvom dijelu dana biometeorološke prilike će biti povoljne pa bi se većina ljudi trebala osjećati dobro. Tijekom dana biometeorološke prilike će se pogoršavati, pa bi meteoropati i kronični bolesnici mogli početi osjećati poteškoće - stoji u izvješću DHMZ-a. 

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3