Datum objave: 05. Siječanj 2016

Prometnoj nesreći kod nadvožnjaka 'kumovali' alkohol i neprilagođena brzina

Šibenik News
Šibenik News

 U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 4. siječnja, oko 22.25 sati u Ulici bana Josipa Jelačića, u Šibeniku, teže je ozlijeđena 66-godišnja vozačica osobnog automobila, koja je zbog zadobivenih ozljeda zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

 

ZA SVE SU KRIVI ALKOHOL I BRZINA

 

Prema izvješću Policijske uprave Šibensko - kninske, do prometne nesreće došlo je kada je 66-godišnja vozačica, pod utjecajem alkohola, pri upravljanju osobnim automobilom marke Toyota Aygo, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste u desnom zavoju izgubila nadzor nad upravljačem i vozilom prešla na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera gdje je udarila u osobni automobil marke Audi, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 24-godišnji vozač.

 

Uslijed udara osobni automobil Toyota Aygo se odbija i vraća na svoju prometnu traku, gdje udara u kameno - betonski dio nadvožnjaka i zaustavlja se.


O ovoj prometnoj nesreći će biti podnijeto izviješće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv 66-godišnje vozačice će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

 

Foto:ilustracija 

Iz kategorije: Vijesti