Datum objave: 25. Studeni 2015

Prijavite se na Microsoftovu StartUp Akademiju u Šibeniku i osvojite 40 000 kuna

Šibenik News
Šibenik News

 

Grad Šibenik i Veleučilište u Šibeniku, u suradnji s Microsoftom, organiziraju Software StartUp Akademiju, kojoj je cilj poticanje razvoja IT sektora, a koja je namijenjena svim mladim ambicioznim timovima koji će uz pomoć mentora iz struke usavršiti svoju ideju i uspješno je plasirati na tržište. Najbolji će dobiti priliku predstaviti se na ovogodišnjem izdanju Microsoft Win Daysa i osvojiti 40.000,00 kuna.

Software StartUp Akademija u Šibeniku se ove godine održava prvi put i za nju vlada veliki interes. Prijave za ovu besplatnu edukaciju traju do 1.12., nakon čega počinju predavanja. Raspored predavanja u Šibeniku objavljen je na službenim stranicama Software StartUp Akademije.

"Pretvorite svoje ideje u aplikacije i projekte kojima ćete privući potencijalne investitore i poslodavce ili sami pokrenite vlastiti posao. Budite kreativni, hrabri, probudite natjecatelja i poduzetnika u sebi. Ne čekajte priliku, postanite dio Software Startup Akademije i stvorite ju sami! Prijave traju još 5 dana" pozivaju organizatori.

 

Iz kategorije: Vijesti