Datum objave: 23. Studeni 2015

FOTO Hotel Life Palace gura zimu: Nikad nije prazan, trenutno je zauzeto sedam soba

Šibenik News
Šibenik News

 

Sigurno najbolja šibenska kombinacija starine i modernoga jest hotel Life Palace na Meduliću još se otkako je otvorio vrata gostima krajem lipnja još nije zatekao u "praznom hodu", te osoblje nijednog dana nije sjedilo skrštenih ruku i gledalo u nebo hoće li im poslati goste. Nije čudo da je hotel popunjen u vrijeme turističke navale na Šibenik, ali zima je za sve ugostitelje kritična. Ipak podatak da 23. studenog sedam soba ima svoje klijente zadovoljavajući je za hotelske djelatnike.

"Nismo imali nijedan dan da smo bili prazni. Trenutno je u hotelu zauzeto sedam soba što je za ovaj datum podatak s kojim smo zadovoljni", rekla je recepcionerka Sena Bilić nakon uvida u knjigu gostiju.

Ljubazno osoblje, poznati i rekli bismo popularni šibenski ugostiteljski djelatnik Žarko Radeka Žare proveo nas je stubištem, sobama i wellnessom. Sve je na najvišem stupnju modernog uređenja, ali niz je detalja koji ističu povijesnu šibensku arhitekturu koja je sačuvana u dijelovima hotela.

"Vrata ovdje na katu, detalji na zidovima podsjećaju na povijest, svaka soba ima vrhunsku umjetničku sliku, a druge strane još se osjeti miris novoga. Vrlo je ugodno ovdje raditi, osobno uživam doći na posao", kaže.

Mala napomena, Žari je smjena znatno olakšana jer u hotelu radi i njegova supruga Branka. Bar i sala za objed vrlo su privlačni, a cijene pristupačne. Doručak i kava dostupni su i za sve koji nisu gosti hotela. Možete sjesti ako ste samo u prolazu ili tražite novu ideju gdje popiti kavu, čaj ili bilo što drugo.

A privlačna, kao i sve u Palaceu je i vitrina s tortama i kolačima. Palace je bombončić u središtu Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti