Datum objave: 04. Studeni 2015

Pogledajte kako će izgledati unutrašnjost Autobusnog kolodvora u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon sanacije fasade, Gradski parking nastavlja s obnovom Autobusnog kolodvora u Šibeniku pa će preurediti njegovu unutrašnjost. U odjelu prodaje karata obavit će građevinske, elektroinstalaterske i stolarske radove čime će taj odjel koji je u doticaju s građanima, korisnicima usluga dobiti novi, moderniji i atraktivniji izgled. Ukupna vrijednost investicije iznosi 300 tisuća kuna, a radove će izvoditi tvrtke Čavo iskopi i Stolarija Gojanović.
Radovi na uređenju čekaonice započeti će 16. studenog i trajat će do 15. prosinca ove godine. Za vrijeme izvođenja radova šalteri prodaje karata biti će zatvoreni, a karte će se prodavati na vanjskom šalteru informacija.

„Autobusni kolodvor u turističkoj destinaciji kao što je Šibenik ima funkciju svojevrsne „recepcije grada“. Mnogim posjetiteljima to je prvo mjesto koje vide i na temelju kojeg donose prve dojmove o destinaciji. Zato držimo da je od izuzetne važnosti da taj prostor bude ugodan i atraktivan, te da pruža putnicima osjećaj dobrodošlice. Kao društveno odgovorna tvrtka, Gradski parking kontinuirano radi na održavanju i obnovi Autobusnog kolodvora, kao strateški važnog objekta u urbanom životu grada. Zgrada Autobusnog kolodvora nije se značajnije obnavljala još od njezine izgradnje 1973. godine. Kako će izgledati unutrašnjost Autobusnog kolodvora Šibenik pogledajte u fotogaleriji u prilogu. 

Iz kategorije: Vijesti