Datum objave: 07. Listopad 2015

Gradonačelnik Burić primio članove VK Krka povodom odličnih rezultata na prvenstvu hrvatske

Šibenik News
Šibenik News

 

Gradonačelnik Željko Burić primio je danas veslačice i veslače VK Krka koji su proteklog vikenda u Zagrebu sudjelovali na Prvenstvu Hrvatske u veslanju. Klub su na Hrvatskom veslačkom prvenstvu predstavljale dvije djevojke, te sedamnaest mladića, raspoređenih u 8 posada uzrasta od kadeta-A do juniora-A.

„ Čestitam vam na postignutim uspjesima i na trudu na kojem ustrajavate jer u sportu, kao ni u jednom drugom poslu, bez truda nema uspjeha. Veslači su uvijek bili ponos Šibenika i Dalmacije, a posebno nas veseli činjenica da naši mladi sportaši neće nužno prekidati sportski kontinuitet odlaskom na studiranje u druge gradove, jer Šibenik danas pruža mogućnost akademskog obrazovanja na novootvorenom sveučilišnom studiju i na veleučilištu.“, rekao je gradonačelnik Burić obraćajući se mladim sportašima za koje je izrazio nadu da će biti kadrovi šibenske budućnosti na sportskom, ali i na poslovnom području.

„ Velika nam je pohvala danas biti ovdje i drago nam je da razumijete naše potrebe i cijenite naše uspjehe.“, rekao je predsjednik VK Krka Dražen Crnogaća koji je s predstavnicima Kluba, predsjednikom Skupštine Gojkom Lambašom te veslačicama i veslačima nazočio današnjem primanju.
 

Iz kategorije: Vijesti