Datum objave: 11. Kolovoz 2015

Katarski šeik prvi dobio Katalog investicijskih prilika "Šibenik invest"

Diana Ferić
Diana Ferić

Šeik Hamad bin Kalif Al-Thani, pripadnik katarske kraljevske obitelji koji se prije nekoliko dana u Šibeniku sastao s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović te šibenskim gradonačelnikom Željkom Burićem i šibensko – kninskim županom Goranom Paukom prvi je potencijalni investitor na šibenskom području koji je dobio katalog investicijskih prilika „Šibenik invest“ u kojem su detaljno obrađene sve lokacije na području Grada Šibenika na kojima se može investirati. Šeik Hamad smatra se jednim od najbogatijih ljudi na svijetu i želi investirati u Hrvatskoj.

Taj će katalog uskoro biti predstavljen i javnosti.

„ To je dokaz da je, kako sam i kazao prilikom posjeta NJ.V. katarskog šeika Šibenik potpuno spreman za ulagače. Detaljno smo obradili dvadesetak lokacija koje nudimo investitorima sa svim podacima koje bi njih mogli zanimati. Na Google mapi će isto tako moći vidjeti svaku od tih lokacija sa svom infrastrukturnom opremljenošću. Taj smo katalog poslali šeikovim službama i bilo bi nam jako drago kada bi ih zainteresirali za ulaganje na šibenskom području. Mogu samo zahvaliti predsjednici Kolindi Grabar Kitarović što je ciljano pozvala u Šibenik katarskog šeika i dala nam priliku da prezentiramo svoje potencijale“, kazao nam je šibenski gradonačelnik Željko Burić

Katalog investicijskih prilika, koji sadržava popis projekata uz fotografije lokacija, prostorno-plansku dokumentaciju za odabrane projekte i svu ostalu dokumentaciju vezanu uz projekt Odjel za gospodarstvo i poduzetništvo Grada Šibenik izradio je u želji da potakne razvoj gospodarstva i pokrene investicije na svom području. Time se umnogome pomaže potencijalnim investitorima koji više neće morati lutati po odvjetničkim, arhitektonskim i drugim uredima u potrazi za lokacijama već im se sve nudi kao na pladnju. Katalog je izradila tvrtka Kreator.
 

Iz kategorije: Vijesti