Datum objave: 25. Srpanj 2015

Luksuz službeno „uplovio“ u grad: Premijer otvorio D-Resort Šibenik s pet zvjezdica

Šibenik News
Šibenik News

 

Šibenik je svoj turistički iskorak napokon i službeno potvrdio svečanim otvaranjem luksuznog i s pet zvjezdica kategoriziranog D-Resort hotela sa 69 soba i apartmana, tri ekskluzivne vile s bazenima i vrtovima, spa i wellnes centrom i još nizom detalja koji su do pojave stranog, turskog investitora za Šibenik bili nezamislivi.

Hotel je bez puno riječi otvorio premijer Zoran Milanović. Prije spuštanja na glavnu pozornicu odmorio se u jednoj od luksuznih soba.
„Ne želim držati preduge govore. Rekli su mi da otvorim hotel i, evo, otvaram ga. Mi smo mala zemlja i ne možemo primiti puno više turista. Možemo im samo pružiti puno bolju uslugu za više novca koji će kod nas potrošiti, kratak je bio Milanović.
U sklopu mandalinskog turističkog čuda radit će 150 novih ljudi. Gradonačelnik Burić rekao je kako ovim projektom Šibenik velikim koracima ide naprijed u bolju budućnost.
„ Ovaj hotel mijenja vizuru Šibenika. Napokon su otišli teški strojevi i imamo prekrasan hotel. Pozivam sve mlade ljude da ostanu u našem gradu, školuju se ovdje i žive. Želimo povezati nekoliko stvari. To su boravak, rad i komunikacija u našem gradu,riječi su gradonačelnika Željka Burića.
S uloženih 45 milijuna eura iz turske Dogus grupe kažu kako su otvaranjem luksuznog hotela udarili temelje daljnjem ulaganju u Krešimirov grad.
„Drago mi je što su ovdje ljudi iz gradskog i državnog vrha i mnogi drugi ugledni gosti. Čim smo došli u Šibenik odmah smo se zaljubili u ovaj grad. Nadamo se daljnjoj suradnji i nastavku naših ulaganja, rekao je predsjednik Dogus grupe Husni Akhanaq.

Tekst: Marko Vračić

Iz kategorije: Vijesti