Datum objave: 05. Lipanj 2015

Uskoro kreće prvi šibenski internetski radio za studente i mlade - Ivra

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Ivan Rakić autor prve hrvatske društvene mreže Ivra i uspješni maturant Prometne škole u Šibeniku pokrenuo je prvi internetski radio za mlade i studente u šibenskoj regiji a i šire. Na linku http://ivra.hr/radio.html tako od jučer možete slušati probnu verziju radija, a kroz par dana Ivan će pokrenuti novu web stranicu i 24-satni glazbeni program s bogatim programom. Radio će biti namijenjen prvenstveno za mlade i studente a glazba će biti 80% domaća, dok će se strani hitovi vrtjeti nakon ponoć. Ivan nam kaže da je radio pokrenuo iz zabave, a najavljuje da će raditi javljanja uživo, top liste, i razne emisije u kojima će povezivati studente iz raznih gradova.

"Za par dana će krenuti kompletan program. 24 sata ćemo biti u eteru, okupljat ćemo mlade i studente i raditi zanimljiv program za njih. Imat ćemo uživo javljanja sa Skypea i virtualne susrete." kaže nam entuzijastički šibenski 18-godišnjak kojem to nije prvi takav projekt.

Već je imao internetski radio koji je brojio i preko tisuću slušatelja dnevno. Radio Ivra možete slušati preko računala ali i preko pametnog mobitela, dovoljno je instalirati aplikaciju za streaming.

Čestitke i potpora mladom Ivanu na njegovom entuzijazmu i dobrim idejama. 

Iz kategorije: Vijesti