Datum objave: 27. Svibanj 2015

U petak počinje kulinarski spektakl na tvrđavi. sv Mihovila u sklopu festivala Okusi Mediteran

Šibenik News
Šibenik News

 

Drugi međunarodni festival Okusi Mediteran i ove godine Šibeniku će predstaviti francusku, ali i lokalnu gastronomiju, proizvode i vina. U petak, 29. svibnja na Tvrđavi sv. Mihovila odžati će se kulinarski spktakl Zvjezdani chefovi pod zvjezdanim nebom. U organizaciji s festivalom Okusi Mediteran, koji se ove godine održava u sklopu Randez- vousa festivala Francuske u Hrvatskoj, svoja kulinarska umijeća demonstrirati će tri vrhunska chefva nagrađena Michelinovim zvjezdicama: chef Lionel Levy, chef Guillaume Sourrieu i chef San Degeimbre.

Tako će koncertna pozornica Tvrđave svjetske glazbene zvijezde 29. svibnja zamijeniti zvijezdama iz svijeta kulinarstva i postati poprištem gastronomskog spektakla kojim će nas voditi poznata televizijska lica, Barabara Kolar i Zlatko Gall.

Izuzetno smo sretni uspješnom suradnjom koja će rezultirati još jednim vrhunskim, visoko estetiziranim događajem na Tvrđavi sv. Mihovila. Povezujući rustikalno mediteransko i suvremeno, tvrđava je idealna pozornica chefovima koji tradicionalnu mediteransku kuhinju interpretiraju kroz prizmu modernog kulinarstva. - rekla je Gorana Barišić Bačelić, voditeljica Tvrđava. 

Ulaznice po cijeni od 100 kuna mogu se kupiti na slijedećim prodajnim mjestima: Tvrđava sv. Mihovila, Muzej grada Šibenika, u sustavu Eventim (Dallas Music Shop, kiosci Tiska, Petrol benzinske postaje), www.eventim.hr , www.croatia-tickets.com te u partnerskim turističkim agencijama Mag Tours, Nik i Kompas. 

 

Iz kategorije: Vijesti